Brisel ozbiljno zabrinut zbog reforme pravosuđa

Izvor: Danas, 29.Feb.2012, 20:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brisel ozbiljno zabrinut zbog reforme pravosuđa

Evropski komesar za proširenje Štefan File ozbiljno je zabrinut zbog reforme pravosuđa u Srbiji i veoma je nezadovoljan nacrtom antikorupcijske strategije, koja mu je dostavljena iz srpske Agencije za borbu protiv korupcije. File čak upozorava da je nedopustivo da Ministarstvo pravde Srbije u domaćim medijima plasira informacije da je Evropska komisija potpuno zadovoljna reformom pravosuđa.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brisel ozbiljno zabrinut zbog reforme pravosuđa

Izvor: S media, 29.Feb.2012

Evropski komesar za proširenje Štefan File ozbiljno je zabrinut zbog reforme pravosuđa u Srbiji i veoma je nezadovoljan nacrtom antikorupcijske strategije, koja mu je dostavljena iz srpske Agencije za borbu protiv korupcije...File: Značajan napredak..File: Neću da delim poene ni Tadiću ni Nikoliću..Malović:...

Nastavak na S media...

EU nije sasvim zadovoljna reformama

Izvor: B92, 01.Mar.2012, 11:20

Brisel -- Zvanična ocena koju će o reformama pravosuđa u Srbiji državama članicama EU uputiti komesar za proširenje EU Štefan File biti "nije sasvim zadovoljna"...File je ozbiljno je zabrinut zbog reforme pravosuđa u Srbiji i veoma je nezadovoljan nacrtom antikorupcijske strategije koji je dobio...

Nastavak na B92...

Brisel zabrinut zbog reforme pravosuđa?

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2012

Evropski komesar za proširenje Štefan File ozbiljno je zabrinut zbog reforme pravosuđa u Srbiji i veoma je nezadovoljan nacrtom antikorupcijske strategije, piše Danas i prenosi da evropski zvaničnici nisu zadovoljni ni sprovođenjem Medijske strategije u Srbiji.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.