Bramerc sutra u Beogradu

Izvor: Blic, 24.Maj.2015, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bramerc sutra u Beogradu

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc boraviće u Beogradu sutra i u utorak, 26. maja, u okviru priprema za podnošenje redovnog izvještaja Savjetu bezbednosti UN, saopštio je ranije Tribunal.

Bramerc će se tokom posjete Beogradu sastati sa premijerom Aleksandrom Vučićem, ministrom unutrašnjih poslova Nebojšom Stefanovićem, ministrom pravde Nikolom Selakovićem, tužiocem za ratne zločine Vladimirom Vukčevićem, kao i predstavnicima međunarodne zajednice, navodi se u saopštenju.

Bramercovo obraćanje Savjetu bezbjednosti UN zakazano je za početak juna.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Serž Bramerc sutra na razgovorima u Beogradu

Izvor: Radio 021, 24.Maj.2015

Glavni tužilac Haškog tribunala Serž Bramerc boraviće u Beogradu sutra i u utorak, 26. maja, u okviru priprema za podnošenje redovnog izveštaja Savetu bezbednosti UN, saopštio je ranije Tribunal...Bramerc će se tokom posete Beogradu sastati sa premijerom Aleksandrom Vučićem, ministrom unutrašnjih...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.