Boler zahvalio Vučiću i Brnabić na saradnji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2020, 01:08

Boler zahvalio Vučiću i Brnabić na saradnji

Izvršni direktor američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije ( DFC ) Adam Boler zahvalio je večeras na Tviteru predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić na podršci i saradnji na uvećanju ekonomskog rasta Srbije predvođenog privatnim sektorom.

Boler je u poruci, koju je objavio na srpskom jeziku, naglasio da će DFC raditi na finansiranju projekata iz oblasti infrastrukture, energetike i tehnologije i drugih.

Uz to, on je objavio fotografiju, napravljenu tokom njegove zvanične posete Beogradu, na kojoj se nalaze i Vučić, Brnabić i specijalni izaslanik Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Direktor DFC: Kineski pristup regionu je neokolonijalistički

Izvor: VOA, 01.Okt.2020

Direktor američke Međunarodne razvojne finansijske korporacije (DFC) Adam Boler poručio je da primarni interes te institucije na Zapadnom Balkanu nije da se bori protiv interesa drugih zemalja poput Kine, već da ostvari američki ekonomski interes i ojača suverenitet zemalja u kojima radi. Takođe...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.