Blokirana aplikacija SoundCloud u Rusiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2022, 12:38

Blokirana aplikacija SoundCloud u Rusiji

Rusija je ograničila pristup servisu SoundCloud zbog, kako se navodi, lažnih informacija o "specijalnoj vojnoj operaciji", prenela je danas agencija Interfaks, pozivajući se na saopštenje agencije za nadzor komunikacija Roskomnadzor.

"Roskomnadzor je ograničio pristup aplikaciji SoundCloud zbog objavljivanja materijala koji sadrže lažne informacije o prirodi specijalne vojne operacije na teritoriji Ukrajine", navodi Roskomnadzor, prenosi Rojters.
Pogledaj vesti o: Rat u Ukrajini

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rusija 'blokirala SoundCloud zbog širenje lažnih informacija'

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 02.Okt.2022

Ruska nadležna služba je navodno blokirala internetsku stranicu aplikacije za audio-streaming SoundCloud, zbog "lažnih informacija" o ratu u Ukrajini. Ruske novinske agencije TASS i Interfax izvijestile su 2. oktobra da je nadzorna služba za komunikacije Roskomnadzor blokirala ovu stranicu na zahtjev...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.