Izvor: Blic, 29.Nov.2016, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša potpredsednica SPS-a podržala Vuka Jeremića

Bivša potpredsednica SPS-a, a sada nezavisna poslanica Dijana Vukomanović na svom tviter nalogu praktično je podržala Vuka Jeremića, mogućeg kandidata za predsednika Srbije.

Vukomanovićeva, koja od trenutka kad je napustila SPS, nije govorila o svojoj političkoj budućnosti, na tviteru je prvo linkovala predavanje Vuka Jeremića na Pravnom fakultetu, a zatim prokomentarisala i prilike koje bi drugi kandidati za generalnog sekretara Ujedinjenih nacija dobili da su bili drugi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u trci za najmoćniju fotelju u UN-u.

"Da su Lajčak, Bokova, Tirk, Pusić, Lukšić bili drugi u trci za genseka UN kao Vuk Jeremić, imali bi brojne pozive za TV intervjue, ali u Srbiji...", napisala je ona.

Da su Lajčak,Bokova,Tirk,Pusić,Lukšić bili no.2 u trci za genseka UN kao @jeremic_vuk imali bi brojne pozive za TV intervjue,ali u Srbiji... https://t.co/3prNqtjUja

Šta je značio njen tvit i da li ima u planu da pridruži Jeremićevom timu, nismo uspeli da saznamo, budući da Vukomanovićeva nije odgovarala na naše pozive i SMS poruke.

Ona je, inače, je pre mesec i po dana napustila redove socijalista, zbog sukoba u stranci sa pojedinim kolegama i ukora pred isključenje koje je dobila zbog tuče sa jednom stranačkom koleginicom. Putem društvenih mreža više puta je "ratovala" sa Novicom Tončev, funkcionerom SPS-a, koji je takođe na istoj sednici partijske komisije dobio ukor.

Spekuliše se da bi se Vukomanovićeva mogla priključiti još nekim samostalnim poslanicima, poput Sande Rašković Ivić i Đorđa Vukadinovića, koji planiraju da formiraju poslaničku grupu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.