Bivša Labusova savetnica Zorana Milanović novi član SNS

Izvor: Blic, 19.Apr.2010, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivša Labusova savetnica Zorana Milanović novi član SNS

Zorana Milanović, bivša savetnica za energetiku Miroljuba Labusa, novi je član Srpske napredne stranke, gde će ubuduće voditi Savet za energetiku.

Novog člana naprednjaka predstavio je predsednik SNS Tomislav Nikolić i dodao da će Milanovićeva voditi stranački Savet za energetiku „granu koja je uništena i koja je oslonac i pokretač održanja i razvoja srpske privrede i Srbije".

Milanovićeva je poručila je da joj je čast što je u timu SNS, navodeći >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je potrebno da se definiše šta je državni interes u energetskom sektoru i da „sa tim nema trgovine". Ona je kazala da treba vratiti srpski energetski sektor „tamo gde mu je realno i mesto", da bude centar regiona i jugoistočne Evrope ne samo za tranzit već i snabdevač električnom energijom Srbije, ali i okolnih zemalja.

Milanovićeva je naglasila da je stranku G17 plus napustila kada i Labus, pre četiri godine, zbog toga što reforme, prema njenom mišljenju, ne idu brzinom kojom bi trebalo.

Ona je rekla da prelazak u SNS ne vidi „kao politički zaokret" već kao pokušaj da se uradi nešto u energetskom sektoru.

U redove naprednjaka pre četiri dana prešao je i nekadašnji službenik generalnog sekretarijata predsedništva Vladimir Cvijan, a Nikolić je, odgovarajući na pitanja vezana za te prelaske, kazao da su „stranke živi organizmi", da neki ljudi dolaze u SNS, kao i da postoji mogućnost da neki odu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.