Biro o borbi protiv korupcije

Izvor: B92, 15.Sep.2012, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biro o borbi protiv korupcije

Beograd -- Biro za koordinaciju rada službi bezbednosti održaće danas sednicu na kojoj će, prema najavi Aleksandra Vučića, biti reči o daljoj borbi protiv korupcije.

Prethodna, treća sednica Biroa za koordinaciju, održana je 4. septembra u zgradi Vlade Srbije bez izjava i saopštenja.

Učesnici su se obavezali na čuvanje državne tajne, odnosno da ni ubuduće neće davati nikakve izjave.

Vučić, koji je i koordinator Biroa, održavanje sednice je najavio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << juče kada je predstavljao rezultate istraživanja iz programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) o korupciji. Kako je rekao novinarima, na sednici će se razgovarati o daljoj borbi protiv korupcije.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sednica biroa za službe bezbednosti

Izvor: Mondo, 15.Sep.2012

Biro za koordinaciju rada službi bezbednosti održaće danas sednicu na kojoj će, prema najavi vicepremijera Srbije i ministra odbrane Aleksandra Vučića, biti reči o daljoj borbi protiv korupcije...Prethodna, treća sednica Biroa za koordinaciju, održana je 4. septembra u zgradi Vlade Srbije bez...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.