Beogradska koalicija o infrastrukturnim problemima u gradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Beogradska koalicija" o infrastrukturnim problemima u gradu

BEOGRAD - Predstavnici SRS, DSS-NS i koalicije okupljene oko socijalista dogovorili su se na današnjem sastanku da nova gradska uprava Beograda odmah po konstituisanju krene u rešavanje najznačajnijih infrastrukturnih problema u prestonici, među kojima su izgradnja dva nova mosta i rekonstrukcija Pančevačkog i mosta "Gazela".

O funkcionisanju buduće gradske vlasti u Beogradu danas su u sedištu SRS razgovarali Aleksandar Vučić iz te stranke, Andreja Mladenović >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << (DSS-NS), Dubravka Filipovski (NS) i Aleksandar Antić (SPS).

Kako je saopštila SRS, na sastanku je dogovoreno da će prioritet gradske vlade biti ulaganje u kapitalne projekte, među kojima su izgradnja obilaznice oko Beograda, koja će doprineti ne samo lakšem protoku saobraćaja kroz glavni grad, već i ozbiljnijem prilivu stranih investicija.

Novi sastanak predstavnika stranka, koje su koalicioni sporazum na nivou Beograda potpisale 28. maja, biće održan sutra, kaže se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

SRS, SPS i DSS o infrastrukturi

Izvor: B92, 07.Jul.2008

Beograd -- Predstavnici SRS, DSS-NS i koalicije SPS-PUPS-JS razgovarali su danas o rešavanju infrastrukturnih problema u Beogradu...Predstavnici pomenutih stranaka dogovorili su se da se, odmah po konstituisanju, krene u rešavanje najznačajnijih infrastrukturnih problema u glavnom gradu, među kojima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.