Izvor: EMportal, 16.Maj.2011, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edita Tahiri: Beograd želi da promeni karakter razgovora

Šefica prištinskog tima za razgovore s Beogradom Edita Tahiri ocenila je da se Srbija trudi da izmeni karakter razgovora s prištinskim zvaničnicima.

Nastavak na EMportal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tahiri: Beograd želi da pretvori dijalog u politički

Izvor: SrbijaNet.rs, 16.Maj.2011

Šefica prištinskog pregovaračkog tima Edita Tahiri izjavila je da beogradski pregovarački tim pokušava da promeni karakter dijaloga i da ga pretvori u politički. Tahiri je, kako prenosi prištinski list "Koha ditore", reagovala na izjave šefa beogradskog tima Borka Stefanovića, nakon njegovog...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Tahiri: Srbija želi da izmeni karakter razgovora

Izvor: Deutsche Welle, 16.Maj.2011

Uoči nastavka razgovora Beograda i Prištine u Briselu(17-18.5.), šefica kosovskog tima Edita Tahiri ocenila je da se Srbija trudi da izmeni karakter razgovora sa prištinskim zvaničnicima.

Nastavak na Deutsche Welle...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta EMportal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta EMportal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.