Bentler kritikovao ukidanje telefona Srbima

Izvor: Beta, 23.Maj.2010, 12:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bentler kritikovao ukidanje telefona Srbima

PRIŠTINA, 23. maja 2010. (Beta) - Komandant KFOR-a Markus Bentler je kritikovao način na koji je vodjena nedavna akcija Kosovske Telekomunikacione Regulatorne Agencije protiv srpskih operatera mobilne telefonije.

"Svaka akcija ima i svoju reakciju. Ja potpuno razumem frustraciju Srba jer nije pravedno da im se na onaj način prekine komunikacija", rekao je Bentler na sastanku sa grupom novinara u Prištini, prenosi danas list "Koha Ditore". On je ocenio da je stanje na severu Kosova "veoma osetljivo" ali je dodao da "veruje u uspostavljanje reda i zakona".

Državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović izrazio je u nedelju uverenje da kosovske vlasti neće uspeti u nameri da uklone preostale predajnike srpskih mobilnih operatora u Pokrajni i ocenio da Priština govoreći o tome pokušava da skrene problem sa aktuelnih problema.

"Verujem da ćemo se izboriti da predajnici ostanu, ali treba mnogo napora, energije i vremena", kazao je Ivanović agenciju Beta povodom najave šefa Telekomunikacione regulatorne agencije Ekrema Hodžaja da sledi nova faza uklanjanja predajnika mobilnih operatora Srbije na Kosovu.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BENTLER KRITIKOVAO UKIDANJE TELEFONA SRBIMA

Izvor: Kurir, 23.Maj.2010

PRIŠTINA - Komandant KFOR-a Markus Bentler je kritikovao način na koji je vođena nedavna akcija Kosovske Telekomunikacione Regulatorne Agencije protiv srpskih operatera mobilne telefonije...Svaka akcija ima i svoju reakciju. Ja potpuno razumem frustraciju Srba jer nije pravedno da im se na onaj način...

Nastavak na Kurir...

Zamisao o uklanjanju predajnika neće proći

Izvor: S media, 23.Maj.2010

Državni sekretar u Ministarstvu za Kosovo i Metohiju Oliver Ivanović izrazio je danas uverenje da kosovske vlasti neće uspeti u nameri da uklone preostale predajnike srpskih mobilnih operatora u Pokrajni i ocenio da Priština govoreći o tome pokušava da skrene problem sa aktuelnih problema. .."Verujem...

Nastavak na S media...

Bentler kritikovao ukidanje telefona Srbima

Izvor: Glas javnosti, 24.Maj.2010, 07:01

PRIŠTINA - Komandant KFOR-a Markus Bentler je kritikovao način na koji je vođena nedavna akcija Kosovske Telekomunikacione Regulatorne Agencije protiv srpskih operatera mobilne telefonije..."Svaka akcija ima i svoju reakciju. Ja potpuno razumem frustraciju Srba jer nije pravedno da im se na onaj način...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.