Izvor: Blic, 19.Avg.2016, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bečki Kurir: Milošević nije oslobođen krivice

Bivši predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević nije oslobođen krivice, rekao je neimenovani portparol Haškog tribunala za današnji bečki dnevnik "Kurir".

"U suđenju Radovanu Karadžiću nije pronađeno dovoljno dokaza da je Slobodan Milošević pristao na njegov plan, ali jeste da je bosanskim Srbima stavio na raspolaganje naoružanje i opremu", tvrdi portparol Tribunala.

On ističe da Tribunal vezano za Miloševića, u slučaju Karadžić, nije istraživao njegovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << krivicu.

"U slučaju Karadžić, Milošević nije optužen. Međutim, to nema nikakvog uticaja na status njegovog slučaja, ili sopstvene krivične odgovornosti", rekao je portparol na pitanje bečkog "Kurira", negirajući time, kako podvlači list, izjave šefa srpske diplomatije Ivice Dačića da zapad ćuti kada je reč o oslobađanju Miloševića od optužbe da je kriv za ratne zločine i etnička čišćenja.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hag: Milošević nije oslobođen krivice

Izvor: Mondo, 19.Avg.2016

Bivši predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević nije oslobođen krivice, rekao je neimenovani portparol Haškog tribunala za današnji bečki dnevnik "Kurir"...Foto: Guliver/ Getty Images/ Kael Alford.."U suđenju Radovanu Karadžiću nije pronađeno dovoljno dokaza da je Slobodan Milošević pristao...

Nastavak na Mondo...

"Milošević nije oslobođen krivice"

Izvor: Vesti-online.com, 19.Avg.2016

"Bivši predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević nije oslobođen krivice", rekao je neimenovani portparol Haškog tribunala za bečki dnevnik "Kurir"...- U suđenju Radovanu Karadžiću nije pronađeno dovoljno dokaza da je Slobodan Milošević pristao na njegov plan, ali jeste da je bosanskim Srbima...

Nastavak na Vesti-online.com...

Bečki Kurir: Milošević nije oslobođen krivice

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2016

Bivši predsednik Jugoslavije Slobodan Milošević nije oslobođen krivice, rekao je neimenovani portparol Haškog tribunala za današnji bečki dnevnik "Kurir"..."U suđenju Radovanu Karadžiću nije pronađeno dovoljno dokaza da je Slobodan Milošević pristao na njegov plan, ali jeste da je bosanskim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.