Bangladeš: Potonuo brod, najmanje 50 osoba poginulo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Sep.2022, 16:55

Bangladeš: Potonuo brod, najmanje 50 osoba poginulo

Najmanje 50 osoba je poginulo, a mnogi se vode kao nestali nakon što je brod prepun hindu poklonika potonuo u Bangladešu, saopštili su danas zvaničnici.

Nesreća se dogodila juče, a među poginulima je 25 žena i 13 dece, rekao je Jahurul Islam, administrator severnog okruga Pančagar, gde se dogodila nesreća, preneo je Rojters.

Potraga spasilaca se i dalje nastavlja, kazao je on.

Većina putnika su bili hindu poklonici koji su se zaputili u hram povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << proslave mahalaja, kada hindusi daju žrtvene ponude svojim precima.

Na brodu je bilo više od 70 putnika.

U nesrećama na trajektima u Bangladešu svake godine poginu stotine ljudi zbog nedostatka bezbednosnih standarda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Potonuo brod u Bangladešu, najmanje 50 mrtvih

Izvor: RTS, 26.Sep.2022

Najmanje 50 osoba je poginulo, a mnogi se vode kao nestali nakon što je brod prepun hindu poklonika potonuo u Bangladešu, saopštili su tamošnji zvaničnici. Potraga za nestalima se nastavlja. . Među poginulima u nesreći je 25 žena i 13 dece, saopštio je administrator...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.