Ban Ki Mun istakao značaj dijaloga

Izvor: B92, 18.Mar.2013, 21:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ban Ki Mun istakao značaj dijaloga

Njujork -- Generalni sekretar UN Ban Ki Mun istakao značaj dijaloga Beograda i Prištine i pozvao obe strane da ostanu posvećene postizanju prihvatljivog sporazuma.

U saopštenju, koje je preneo portparol UNMIK-a Olivije Salgado, navodi se da je Ban ki Mun ohrabren nastojanjima Beograda i Prištine da postignu suštinski napredak u kontekstu dijaloga koji pomaže visoka predstavnica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << EU za spoljnu politiku i bezbednost Ketrin Ešton.

Naredna runda razgovora je zakazana za 20. mart u Briselu, podseća se u saopštenju.

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija će kasnije ove sedmice u Njujorku, takođe, raspravljati o Kosovu. Sednici SB UN prisustvovaće i srpski premijer Ivica Dačić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ban Ki-mun istakao značaj dijaloga Beograda i Prištine

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Mar.2013

Generalni sekretar Ujedinjenih nacija Ban Ki-mun istakao je u ponedeljak značaj dijaloga Beograda i Prištine i pozvao obe strane da ostanu posvećene postizanju sporazuma kroz obostrano prihvatljiva rešenja. U saopštenju Ban Ki-muna koje je preneo portparol UNMIK-a Olivije Salgado, navodi se da...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.