BG: Poziv za volontere na salonu stripa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Sep.2015, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Poziv za volontere na salonu stripa

Srećna galerija Studentskog kulturnog centra Beograd otvorila je poziv za volontere na 13. Međunarodnom salonu stripa, koji će biti održan od 24. do 27. septembra u Beogradu. Rok za prijavljivanje je 15. septembar.

Volonteri će imati priliku da se uključe u Tim Salona na poslovima PR-a, protokola, u organizacione poslove oko realizacije programa gostiju, kao i u kustoski rad.

Zainteresovani za volontiranje treba da pošalju kratiku biografiju i motivaciono pismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na mejl srecnagalerija@gmail.com, najkasnije do 15. septembra.

Volonteri koji budu izabrani, nakon Salona dobiće sertifikat o volonterskom radu.

Detaljnije informacije o manifestaciji mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Salona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.