BEZBEDNA KOMUNIKACIJA SRPSKE POLICIJE I EUROPOLA

Izvor: Kurir, 28.Maj.2010, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZBEDNA KOMUNIKACIJA SRPSKE POLICIJE I EUROPOLA

HAG -- Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić potpisao je u Hagu sa direktorom Europola Robom Vejnrajtom Memorandum o razumevanju i uspostavljanju bezbedne komunikacione linije.

Dačić sa delegacijom, u kojoj je i direktor beogradske centrale Interpola Miloš Oparnica, boravi u jednodnevnoj poseti centrali Evropola.

Dačić i Oparnica posetili su i laboratoriju Evropola u kojoj se vrši forenzičko ispitivanje falsifikovanih evra, navodi se u saopštenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i dodaje da je Evropol, sa Evropskom bankom, nadležan za suzbijanje falsifikovanih evra.

U saradnji srpske policije, Evropola i austrijske policije sprovedena je operativna akcija "Šumadija", koja je rezultirala hapšenjem većeg broja ljudi, zaplenom velike količine falsifikovanog novca i opreme za izradu falsifikovanih evra, podseća policija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.