Autobusi iz Niša sa biračima vraćeni sa Merdara i Jarinja

Izvor: Studio B, 03.Nov.2013, 11:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Autobusi iz Niša sa biračima vraćeni sa Merdara i Jarinja

Prelaz Jarinje jutros je oko šest sati prešlo šest autobusa sa raseljenim licima koja su krenula na glasanje na Kosovo i Metohiju, rakao je predstavnik Kancelarije za KiM u Kraljevu Aleksadar Erac.

Međutim, prema njegovim rečima, problem je nastao sa autobusima iz Niša koji su sat vremena nakon toga pokušali da pređu Jarinje, pošto su prvo neuspešno pokušali da pređu na pelazu Merdare.

"Pet autobusa je vraćeno sa prelaza >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Merdare i onda su oni preko Kopaonika probali da uđu na Kosovo peko prelaza Jarinje", rekao je Erac.

Euleks je dobio dopis sa brojevima tablica autobusa a nisu dali da pređu ni prelaz Jarinje, kaže Erac.

Erac dodaje da u ovim trenucima putnici pešice prelaze administrativnu liniju na prelazu Jarinje i na drugoj strani će ih čekati lokalni autobusi koji će ih odvesti na biračka mesta.

Do sada niko od raseljenih nije glasao jer oni koji su prešli administrativnu liniju čekaju one iz zaustavljenih autobusa da im se priključe i da onda glasaju.

 
Pogledaj vesti o: Jarinje,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.