Izvor: Glas javnosti, 21.Nov.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arifi preti pripajanjem Kosovu

BUJANOVAC - Ne postoji nikakva mogućnost podele Kosova, ocenili su na tribini „Kosovo sa druge strane“ u Bujanovcu državni sekretar za Kosovo Oliver Ivanović, savetnik šefa misije Oebs Roberto Montela i zamenik predsednika opštine Bujanovac Nagip Arifi.

Oni su istakli da na Kosovu postoji etnička podela i Srbi i Albanci bi trebalo da rade na ostvarivanju međusobne komunikacije u ekonomiji i politici, kao i na rešavanju svih društvenih i socijalnih pitanja.

- Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << može se očekivati da Srbi na Kosovu imaju kontakte sa kosovskim institucijama u trenutku kada ono proglašava nezavisnost koju mi apsolutno ne priznajemo - naglasio je Ivanović.

Arifi je rekao da kosovska vlada nikada neće prihvatiti plan generalnog sekretara UN Ban Đi-muna u šest tačaka koji „vodi do direktne podele Kosova“.

- To se neće dogoditi jer je Kosovo sada nezavisna država.

- Ukoliko dođe do bilo kakve podele Kosova, albanski politički lideri sa juga Srbije zatražiće pripajanje Preševa, Bujanovca i Medveđe Kosovu - istakao je Arifi.

- Svi su danas spremni da crtaju nekakve mape, ali o podeli se i ne razgovara. rekao je Ivanović.

Pa zar je moguce da se ovakva izjava od strane Javnog tuzioca , tolerise i nista ne preduzima protiv te PROTUE, NAGIBA ARIFIJA, koji je cak i na vlasti u BUJANOVCU?

Ovo sve ukazuje da i nismo drzava a da drzavni organi nista ne preduzimaju , kao sto nista i do sada nisu preduzimali u vezi Kosova i da su samo BLA, BLA cinili po tom pitanju? Nisam siguran da Arifijeve reci u buducnosti nece biti i ostvareni , kako sada stvari stoje?

laky

Ama ne boj se Arifi nema podele Kosova jer je Kosovo bilo i uvek ce biti SRBIJA.

jeste Ruzo,po tebi Kosovo je Srbija ali nema nijenog Srbina..........nazalost........srbija umrla na Kosovo........htela ono sto nije njeno........

A je li, spitarcino, da niste mozda ma Kosmetu ostavili neki trag vaseg postojanja a da to nije paljevina, rusevina? Da nise mozda zidali nesto, napravili nesto? Decani su SRPSKI, Metohija je srpska crkvena zemlja, ceo Kosmet je nas - SRPSKI. Vi ste tu - za sada - a do kada, e videcemo. Mozda se i vratite tamo odakle ste dosli mnogo brze nego sto se nadate. Kupite patike i trenirajte uz brdo. Trebace vam kondicija.

A to sto drzavni javni tuzilac ne hapsi one sto rovare protiv drzave, to je druga prica. Takvim ljudima bi se svuda sudilo za protivdrzavnu teroristicku delatnost. Plus, sto bi realno bilo da mu se trajno ODUZME drzavljanstvo Srbije, koje nije obaveza vec privilegija.

Ruzo tebi treba poslati 7 patuljaka da se probudis.

Afrime ti si corav ili spavas.Zasto ste uhapsili ona tri Nemca i z Nemacke tajne sluzbe?

Poceli su saveznici vasi da rade protiv vas a uskoro Afe evo i nas.

Nema Srbina jer ste vi siptari bezali iz albanije od bede i sirotinje, dosli u bogatu Srbiju, dodeljene vam nase kuce. Kad sam vas gledala na TV-u kao mala bilo mi je zao i bila sam srecna da vam pomazemo. S obzirom da ste nevidjeno drski i bezobrazni sa zadovoljstvom cu gledati kako se Nase Kosovo dezinfikuje od vas.

I zapamti jos nesto: Kosovo i Metohija je Srbija. Sto se tice vas po nasoj Srbiji, samo vas registrujem, manji ste od makovog zrna, znamo... dok se ne osilite i ne "ugrupite" no lepo ste skrenuli paznju na sebe. O vama vise i ne pricamo, buduci dogadjaji se podrazumevaju.

A kako mislis da isteras Albance sa Kosova draga moja Slavice??? Objasni mi molicu lepo?! Mila moja Slavice,pa i fantazije imaju neke granice,ali vi stvarno preterujete.Bas me zanima kako? S'jedne strane psujete i pljujete sve sto je Albansko,nazivate nas pogrdnim imenima,drogirasima,ubicama, divljacima i sl,a s'druge strane cinite maximum da nas zadrzite u zajednistvo sa Srbijom iako znate da je to neizvodljivo jer sve dok postoji jedan jedini Albanac na Kosovo, nikada tu nece biti Srbije ili srpske institucije-razumes li? Svaki pametan srbin je svestan cinjenice da je srbija van Kosova za vek vekova,ali su vam ilizije izgleda jace,hehehehehe- nadajte se vi samo,niko vam ne brani da se bavite fantazijama,ali zapamtite jedno,Kosovo mozete povratite samo ako ispoubijate 8.miliona Albanaca ,jer sve dok kuca jedno jedino Albansko srce,Kosovo NIKADA nece biti Srpsko,i ne samo Kosovo nego i Presevo-Bujanovac i Medvedje pa sve do crvene jabuke.Necemo se NIKADA smiriti sve dok ne povratimo ono sto ste nam oteli-ono sto je nase ZAPAMTITE, a vi pokusajte da sve to odbranite pa ce se videti na kraju rezultati.BOLJE BITI ROB SAD-u i EU 1000 GODINA,NEGO BITI U SAVEZNISTVU SA SRBIJOM JEDAN JEDINI DAN.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Pretnja

Izvor: Kurir, 22.Nov.2008, 06:37

BUJANOVAC - Pretnje Nagipa Arifija, zamenika predsednika SO Bujanovac, da će Albanci sa juga Srbije zatražiti pripajanje Kosovu i Metohiji ukoliko dođe do podele pokrajine, poznavaoci tumače kao rezervni pritisak Prištine na Srbiju i međunarodnu zajednicu, ali ne isključuju ni mogućnost nove...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.