Antonijević: Borba za fer i slobodne izbore mora biti stalna

Izvor: Danas, 24.Sep.2020, 08:14

Antonijević: Borba za fer i slobodne izbore mora biti stalna

Izvršni direktor Fonda za otvoreno društvo Milan Antonijević ocenio je da su, uoči nastavka dijaloga vlasti i opozicije, najveći neprijatelji zanemarene i nakrivo nasađene institucije, nedemokratske tradicije i stalna medijska baražna vatra da demokratija ničemu i ne služi, ali i da je Srbija danas ušančena, svako u svom politikom rovu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antonijević: Srbija je danas ušančena, svako u svom političkom rovu

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Sep.2020

Izvršni direktor Fonda za otvoreno društvo Milan Antonijević ocenio je da su, uoči nastavka dijaloga vlasti i opozicije, najveći neprijatelji zanemarene i nakrivo nasađene institucije, nedemokratske tradicije i stalna medijska baražna vatra da demokratija ničemu i ne služi, ali i da je Srbija...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.