Antić kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda

Izvor: Večernje novosti, 30.Jan.2014, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda

BEOGRAD - Kandidat koalicije SPS-PUPS-JS za gradonačelnika Beograda je ministar saobraćaja Aleksandar Antić, izjavio je danas predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Antić se do sada, kao predsednik Skupštine grada Beograda i kao aktuelni ministar saobraćaja, dokazao kao čovek koji može odgovarati svim socijalnim i razvojnim izazovima Beograda, ocenio je Marković u saopštenju JS. Beograd će na čelu sa Antićem, kako je navedeno, nastaviti da pomaže svim socijalno ugroženim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kategorijama, od penzionera do trudnica i porodilja, nastaviće borbu protiv bele kuge i infrastrukturni razvoj. Antić se dokazao i kao faktor političke stabilnosti i jedinstva, što je preduslov svakog razvoja i takvu politiku nastaviće i ubuduće, ističe se u saopštenju. Izbori za odbornike gradske skupštine Beograda održaće se 16. marta.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oni se bore za Beograd

Izvor: Blic, 31.Jan.2014, 07:44

Glavni kandidati za gradonačelnika Beograda biće lider DS Dragan Đilas, ministar saobraćaja Aleksandar Antić i tim naprednjaka koji predvodi ministarka Zorana Mihajlović...Od kandidata koji će se boriti za prestižnu funkciju koja se u političkom životu boduje kao i drugo mesto, odmah iza premijera,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.