Antić: Nisam ozbiljnije povređen

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Nisam ozbiljnije povređen

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je danas da nije ozbiljno povređen, već da je lagano ugruvan i da ima manju povredu noge u saobraćajnoj nesreći koju je doživeo u blizini Negotina.

"Lagano sam ugruvan sa manjom povredom noge, ali ništa ozbiljno, što bi me odvratilo od mojih redovnih poslovnih obaveza", rekao je Antić Tanjugu, prilikom obilaska mosta Zemun-Borča sa kineskom delegacijom.

Antić je naglasio da nije povređen ni vozač Uprave >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za zajedničke poslove Vlade Srbije, koji je upravljao službenim automobilom, kada je juče popodne došlo do tog udesa na 25. kilometru od Negotina do Bora.

Antić je zahvalio svima na brizi, zabrinutosti i pažnji, zbog saobraćajne nesreće koju je doživeo, kada se iz Kladova, gde je otvorio najveću solarnu elektranu u Srbiji, službeno zaputio u Bor.

"Hvala svima na brizi, velikom broju poziva i poruka i na ponuđenoj pomoći", rekao je Antić.

On je kazao da se ispitivanjem uzroka nesreće bavi Ministarstvo unutrašnjih poslova, čiji su nadležni juče obavili uviđaj na mestu udesa.

"Dobićemo izveštaj, pa ćemo videti šta je bio uzrok nesreće," rekao je Antić.

On je ponovio da je najvažnije da niko nije ozbiljno povređen i da je na automobilu pričinjena manja materijalna šteta, ali da je vozilo kasko osigurano, tako da poreski obveznici Srbije neće zbog toga snositi nikakve finansijske troškove.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić: Nisam ozbiljnije povređen u saobraćajnoj nesreći

Izvor: Studio B, 16.Nov.2014

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da nije ozbiljno povređen, već da je lagano ugruvan i da ima manju povredu noge u saobraćajnoj nesreći koju je doživeo u blizini Negotina..."Lagano sam ugruvan sa manjom povredom noge, ali ništa ozbiljno, što bi me odvratilo od mojih...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.