Amfilohije : Trenutak je da se Đukanović povuče

Izvor: Akter, 01.Nov.2015, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amfilohije : Trenutak je da se Đukanović povuče

Mitropolit Amfilohije Radović izjavio je Radio Beogradu da misli da je došao trenutak da se Đukanović povuče

U intervjuu koji je emitovan na Prvom programu Radio Beograda, mitropolit je rekao da je glas Crne Gore za Kosovo u UNESKO, glas je protiv Crne Gore .

Mitropolit Srpske pravoslavne crkve je naglasio da vlast u Podgorici produbljuje podele u Crnoj Gori .

Toliko je uzavrelo u narodu, da će se protesti sigurno nastaviti, rekao je crkveni velikodostojnik koji je ocenio da podrška za ulazak Crne Gore u NATO raste zato što su uloženi milioni za propagandu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Amfilohije: Trenutak je da se Đukanović povuče

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Nov.2015

Mitropolit Amfilohije Radović izjavio je Radio Beogradu da misli da je došao trenutak da se Djukanović povuće...U intervjuu koji je emitovan na Prvom programu Radio Beograda, mitropolit je rekao da je glas Crne Gore za Kosovo u UNESKO, glas je protiv Crne Gore...Mitropolit Srpske pravoslavne crkve...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Amfilohije: Đukanović da se povuče

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2015

Mitropolit Amfilohije Radović izjavio je Radio Beogradu da misli da je došao trenutak da se predsednik vlade Crne Gore Milo Đukanović povuče sa te funkcije...U intervjuu koji je emitovan na Prvom programu Radio Beograda, mitropolit je rekao da je glas Crne Gore za Kosovo u UNESKO, glas je protiv...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.