Američki šamar Albancima! Na Kosovu nema uopšte pomaka!

Izvor: BKTV News, 10.Avg.2017, 21:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki "šamar" Albancima! "Na Kosovu nema uopšte pomaka!"

Američki ambasador na Kosovu Greg Delavi ocenio je da na Kosovu nema napretka u borbi protiv korupcije, naročito ukoliko su u nju upleteni visokopozicionirani službenici.

Delavi je objavio izveštaj u kojem je rečeno da se Tužilaštvo i Sudstvo na Kosovu ne bave ili odustaju od slučajeva u kojima su optuženi državni službenici, prenosi RTK 2 pozivajući se na Telegrafi.

U izveštaju je pomenut i slučaj aktuelnog šefa Obaveštajne Agencije Kosova Dritona Gašija, >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << koji je optužen za zloupotrebu službenog položaja dok je bio funkcioner u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Gaši je zamenio Agrona Seljimaja koji je u januaru 2017. godine razrešen sa ove funkcije nakon incidenta sa oslikanim vozom "Kosovo je Srbija". Kako su mediji tada preneli, Seljmanaj je podneo ostavku.

Potpuni mrak na pomolu! Albancima preti totalni kolaps, padaju u "njihove ruke!"

PROČITAJTE SVE NAJNOVIJE VESTI!

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.