Ambasada SAD demantuje smenu Meri Vorlik

Izvor: Danas, 18.Jan.2012, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada SAD demantuje smenu Meri Vorlik

Ambasada SAD u Srbiji demantovala je za Danas informaciju da će aktuelna ambasadorka Meri Vorlik biti smenjena do aprila ove godine i da će na njeno mesto biti postavljena Dženifer Braš, koja je obavljala funkciju otpravnika poslova za vreme mandata Kamerona Mantera.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Meri Vorlik ipak (ne) odlazi

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Jan.2012, 00:28

Ambasada SAD u Srbiji demantovala je informaciju da će aktuelna ambasadorka Meri Vorlik biti smenjena i da će na njeno mesto biti postavljena Dženifer Braš, koja je obavljala funkciju otpravnika poslova za vreme mandata Kamerona Mantera.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Brašova kandidat za ambasadora SAD u Srbiji

Izvor: Blic, 19.Jan.2012

Nova ambasadorka Amerike u Srbiji biće najverovatnije Dženifer Braš, direktorka Odeljenja za jugoistočnu Evropu u Stejt departmentu i do pre dve godine zamenica ambasadora Kamerona Mantera. Kako “Blic” saznaje iz pouzdanih izvora, u Ministarstvo spoljnih poslova Srbije stigao je početkom godine...

Nastavak na Blic...

Ambasada SAD demantuje smenu Meri Vorlik

Izvor: Mondo, 19.Jan.2012

Ambasada SAD u Srbiji demantovala je za Danas informaciju da će aktuelna ambasadorka Meri Vorlik biti smenjena do aprila ove godine.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.