Izvor: Glas javnosti, 15.Apr.2010, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ambasada Poljske se zahvalila građanima Srbije

BEOGRAD - Ambasada Poljske u Beogradu izrazila je juče duboku zahvalnost svim predstavnicima vlasti, građanima Srbije, članovima diplomatskog kora i drugima koji su se, povodom pogibije predsednika Poljske Leha Kačinjskog i predstavnika državnog i vojnog vrha, "podelili sa poljskim narodom tugu i bol", prenosi Beta.

Ambasada Poljske je zahvalila svima onima u Srbiji koji su u danima žalosti za tragično stradalim u avionskoj nesreći 10. aprila na zapadu Rusije, upisom u Knjigu žalosti, pismima, telegramima, mejlovima, trenutkom molitve ili simboličnim polaganjem cveća, podelili sa poljskim narodom tugu i bol.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.