Izvor: Blic, 29.Feb.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aligrudić: Nema pretnje od raspada vladajuće koalicije

Potpredsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Aligrudić izjavio je da u ovom trenutku ne postoji neposredna pretnja od raspada vladajuće koalicije i raspisivanja vanrednih parlamentarnih izbora.



"Nikako ne bi valjalo da nam se dogode vanredni izbori sada, kada nam je država direktno ugrožena", rekao je u intervjuu "Večernjim novostima" Aligrudić, ističući da je jedinstvena državna politika prema Kosovu vladajućih stranka i većine opzicionih stranka apsolutni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prioritet i da je važnija od svih razlika.

"I u novom programu DSS i u programima ove i prethodne vlade, visoko mesto zauzimaju evropske integracije. Ali da bi se te integracije nastavile, Brisel mora da odgovori na ključno pitanje: Da li EU prepoznaje granice Srbije na Prokletijama ili na Pančićevom vrhu na Kopaoniku", rekao je Aligrudić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.