Aleksandar Vulin vodi Kancelariju za Kosovo

Izvor: Blic, 22.Jul.2012, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Vulin vodi Kancelariju za Kosovo

Glavni odbor Srpske napredne stranke odlučio je da šef kancelarije za Kosovo i Metohiju bude predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.

Kako je objavio list "Danas", poslednjih dana taj resor više puta je razmenjivan između Socijalističke partije Srbije i Srpske napredne stranke.

Kandidat socijalista bio je državni sekretar Ministarstva za KiM Zvonko Stević, dok su >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << naprednjaci imali u vidu predsednika opštine Kosovska Mitrovica Krstimira Pantića i njihovog koalicionog partnera Vulina.

Iako izvori u SNS tvrde da su Vulina predložili Srbi sa KiM, na terenu se spekuliše da su se naprednjaci podelili po tom pitanju.

Izvori Danasa tvrde da je Pantića, navodno, predložio v.d. predsednika stranke Aleksandar Vučić, ali da je deo naprednjačkih kadrova sa severa KiM i koalicione Nove Srbije bio za Vulina.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vulin vodi kancelariju za Kosovo

Izvor: Mondo, 22.Jul.2012

Glavni odbor Srpske napredne stranke odlučio je da šef kancelarije za Kosovo i Metohiju bude predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, objavio je Danas.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.