Albanci pretukli srpskog starca kod Mitrovice

Izvor: Kurir, 08.Apr.2012, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Albanci pretukli srpskog starca kod Mitrovice

Vladimir Denović (66) zadobio teške telesne povrede glave i grudnog koša

KOSOVSKA MITROVICA - Kosovski Srbin Vladimir Denović (66) izjavio je da su ga večeras napala i teško povredila trojica Albanaca u Suvom Dolu, nadomak Kosovske Mitrovice. Denović je zadobio teške telesne povrede glave i grudnog koša, izjavio je Tanjugu načelnik hirurgije u bolnici u Kosovskoj Mitrovici dr Radimir Janković, dodajući da je pacijent zbrinut i da se nalazi van životne opasnosti. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<

"Denović ima prelom tri rebra, povredu glave i poderotine po telu. Radi se o udarcima koji su naneti tupim predmetom. Za sada je stabilno, nema znakova krvarenja", rekao je Janković. Denović je novinarima u bolnici ispričao da su ga trojica Albanaca zaustavila kada se vraćao kući iz Kosovske Mitrovice u selo Suvi Do i da su ga pitali gde ide, nakon čega su fizički nasrnuli na njega.

Od većih povreda, kako je rekao, spasio ga je komšija koji je tog trenutka naišao sa svojim automobilom.

Mešovito srpsko-albansko selo Suvi Do, u kojem živi oko tridesetak srpskih porodica, oko tri kilometra udaljeno je od Kosovske Mitrovice. Ovo je u poslednja 24 sata drugi ozbiljan incident na severu Kosova, nakon što je jutros, u eksploziji u Kosovskoj Mitrovici, život izgubio jedan Albanaca a dvoje dece lakše povređeno.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.