Akcija sadnje novogodišnjih jelki sa busenom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jan.2020, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija sadnje novogodišnjih jelki sa busenom

"Gradsko zelenilo" započinje akciju sadnje jelki sa busenom. Svi zainteresovani građani raskićene jelke mogu da donesu do prostorija "Gradskog zelenila" u Novom Sadu.

Nakon proslave Nove godine, vreme je da se spakuju i novogodišnje jelke, ali šta sa onima koje ste kupili sa busenom?

"Oni građani koji su imali jelke sa busenom u svojim domovima mogu da ih donesu nakon raskićavanja kod nas u rasadnik na Temerinskom putu bez broja svakog radnog dana od 8 do 15 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a mi ćemo onda ove jelke posaditi na adekvatnim lokacijama u gradu", kaže Jelena Budimčić iz Gradskog zelenila.

Ukoliko ste vlasnik kuće, jelku sa busenom možete zasaditi u sopstvenom dvorištu, ali u slučaju da živite u stanu, važno je da znate da je za gradske površine zaduženo Gradsko zelenilo.

"Na taj način ćemo planski zasaditi jelke i povećavati zelene površine u gradu, važno je znati, pored toga, na koji način saditi te jelke i na kojim mestima", naglašava Budimčić.

Iz "Zelenila" podsećaju građane na to da jelke sa busenom mogu doneti na Temerinski put bez broja u sedištu Gradskog zelenila, kako bi one bile vraćene u zemlju i na taj način jelkama bio produžen život.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Gradsko zelenilo prikuplja jelke sa busenom

Izvor: NoviSad.com, 17.Jan.2020, 18:00

JKP „Gradsko zelenilo“ započelo je akciju sadnje jelki sa busenom. Svi zainteresovani građani raskićene jelke mogu da donesu do prostorija „Gradskog zelenila“ u Novom Sadu, Temerinski put bb, svakog radnog dana od 8 do 15 časova..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.