Agencija preporučila smenu sekretarke Skupštine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2017, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Agencija preporučila smenu sekretarke Skupštine

Agencija za borbu protiv korupcije preporučila je smenu sekretara Skupštine Srbije Svetislave Bulajić navodeći kao razlog to što je sama sebe slala na službena putovanja.

U rešenju Agencije, koje je doneto 19. oktobra, navodi se da je Bulajić tokom obavljanja javne funkcije tokom 2017. godine sebe upućivala na službena putovanja u Istanbul, Kijev, Edinburg i Varšavu.

Navodi se da je sekretarka sebi odobrila isplatu dnevnica za putovanja od novembra 2016. godine do jula 2017. godine, kao i da je sama sebi isplaćivala naknadu za navodni prekovremeni rad.

Protiv rešenja Agencije Bulajić ima pravo žalbe.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Agencija preporučila smenu sekretarke Skupštine

Izvor: Mondo, 29.Nov.2017

Agencija za borbu protiv korupcije preporučila je smenu sekretara Skupštine Srbije Svetislave Bulajić navodeći kao razlog to što je sama sebe slala na službena putovanja...Foto: MONDO/Predrag Vujić..U rešenju Agencije, koje je doneto 19. oktobra, navodi se da je Bulajić tokom obavljanja javne...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.