ALEKSANDAR VUČIĆ: Iz Srbije uskoro direktno letimo za Peking?

Izvor: Telegraf.rs, 14.Jul.2016, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ALEKSANDAR VUČIĆ: Iz Srbije uskoro direktno letimo za Peking?

Predsednik tehničke vlade Aleksandar Vučić izjavio je danas da je vlada u sredu počela razgovore s kineskim avioprevoznikom, čiji dolazak u Srbiju uskoro očekuje, kada će, kako je rekao, biti uvedeni i direktni letovi iz Beograda za Peking.

- Mogu i to da vam najavim, počeli su nam razgovori od juče, i uskoro do nas dolazi kineski avioprevoznik. Beograđani će uskoro moći da idu direktnom linijom i do Pekinga-  najavio je Vučić na konferenciji u Vladi Srbije dodajući da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << će Srbija, najverovatnije, i po tom pitanju biti prva u regionu.

On je podsetio da je najavljen i let Peking-Zagreb, ali se nada da će pre toga biti uvedena linija iz Beograda do Pekinga.

- Ali to je moja nada i želja. Boriću se za to - rekao je Vučić.

On se osvrnuo i na direktne letove Er Srbije za Njujork i napomenuo da je danas na letu do tog američkog grada bilo 176 putnika, a u povratku ih ima 238.

- Veoma sam srećan zbog toga - zaključio je.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.