AKCIJA: Kožne cipele samo 1.990 din!

Izvor: Kurir, 03.Feb.2016, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AKCIJA: Kožne cipele samo 1.990 din!

Radne i zaštitne cipele vrhunskog kvaliteta - dostava je BESPLATNA u roku od 36h u svim gradovima u Srbiji.

CATAMOUNT je novi popularni brend radne i zaštitne obuće na našem tržištu. Modeli ovog brenda odlikuju se savremenim dizajnom i vrhunskim performansama a njihova visoka izdržljivost i komfor zadovoljavaju zahteve profesionalaca u mnogim oblastima.

Svi modeli poseduju apsorber energije u predelu pete koji ravnomerno raspoređuje težinu i smanjuje zamor >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prilikom dugog stajanja ili hodanja.

Ovu specijalno dizajniranu obuću možete pogledati i poručiti OVDE.

Kožne radne i zaštitne cipele CATAMOUNT dostupne su u nekoliko nivoa zaštite – bez zaštitnih elemenata, sa čeličnom kapom (modeli CASTOR i ANTARES) ili sa kompozitnom kapom i nemetalnim zaštitnim listom (modeli SICILIA i SARDEGNA).

Pored CATAMOUNT obuće, zbog odličnog odnosa cena-kvalitet, velika tražnja vlada i za renomiranim brendovima HELLY HANSEN jakni i DANKERS rukavica.

Autor: Promo tekst,Foto: Promo

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.