Ronaldo blista: A lepo sam rekao Zidanu...

Izvor: MozzartSport.com, 28.Maj.2016, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo blista: A lepo sam rekao Zidanu...

Portugalac kaže da je bio smiren dok je izvodio odlučujući penal

Nije ga bilo nigde 120 minuta, nije mogao da se sastavi sa loptom, ali kada je trebalo imati petlju, uzeo je loptu i maestralno pogodio sa bele tačke za 11. titulu šampiona Evrope.

Kristijano Ronaldo je blistao posle pobede nad Jorgandžijama.

„Presrećni smo. Finala su uvek komplikovana, ali je moja ekipa večeras bila jako dobra i podnela je ogromnu žrtvu. Bili smo impresivni. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Znao sam da ću izvesti poslednji penal, bio sam samouveren. Presrećan sam, ovu titulu želim da posvetim svim Madridistima“, poručio je Ronaldo.

On je svestan da nije pružio najbolju partiju u 120 minuta, međutim, nije želeo da se vraća na to...

"Imao sam viziju i vudeo sam da ću da dam gol za pobedu. To i rekao Zidanu. Zato sam ga i pitao da mi dozvoli da šutiram peti penal, jer sam znao da ću ga dati za pobedu".

(FOTO: Action Images)
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.