Poklanjamo karte za film ,,Kenjac

Izvor: B92, 15.Dec.2009, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poklanjamo karte za film ,,Kenjac"

Film "Kenjac" reditelja i scenariste Antonija Nuića, koji je premijeru imao na 15. Festivalu autorskog filma, naći će se na redovnom bioskopskom repertoaru od 17. decembra.

Glavne uloge u filmu tumače Nebojša Glogovac i Nataša Janjić, kao i Ljubomir Kiki Kapor, Tonko Lonza, Emir Hadžihafizbegovic i drugi.

Film je do sada bio prikazan na Festivalu u Puli (gde je osvojio nagradu za najbolji scenario u nacionalnoj konkurenciji), kao i na Sarajevskom filmskom festivalu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Radnja filma je smeštena u 1995. godinu, leto kada će se desiti operacija "Oluja". U prvom planu je intimna priča o porodici i očinstvu, smeštena u malo hercegovačko selo, u kojoj će jedan magarac odigrati ključnu ulogu u razrešenju dugogodišnjeg sukoba između oca i sina.

B92 poklanja najbržim čitaocima po 2 karte za premijeru filma ,,Kenjac" 17. decembra u bioskopu Kolosej u 20.30 sati.

Potrebno je prijaviti se na adresi karte@b92.net, ostaviti ime, prezime i kontakt telefon, a u subjektu poruke napisati ,,Kenjac".
Pogledaj vesti o: Poklanjamo

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.