POKLANJAMO ULAZNICE ZA DUBIOZA KOLEKTIV @ GUN

Blog: PartyClips.net, 24.Dec.2010, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POKLANJAMO ULAZNICE ZA DUBIOZA KOLEKTIV @ GUN

Dubioza kolektiv su 2003. godine osnovali bivši članovi grupe Gluho doba i Against Def Age, Adis Zvekić i Almir Hasanbegović i sarajevskih Ornamenata, Brano Jakubović i Vedran Mujagić. Kasnije su se sastavu pridružili gitarista Armin Bušatlić, bubnjar Senad Šuta i perkusionista Orhan Oha Maslo.

U saradnji sa organizatorima, poklanjamo vam ulaznice za gostovanje Dubioza Kolektiva u klubu Gun. Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << što je potrebno da uradite, jeste da pošaljete svoje ime i prezime na mail adresu ulaznice@partyclips.net a u subject maila ukucate DUBIOZA KOLEKTIV. Dobitnici ulaznica će biti obavešteni u povratnom mailu.
Dubioza kolektiv, jedan od najintereantnijih sastava sa prostora bivše Jugoslavije, za sedam godina su uspeli da steknu zavidnu bazu fanova širom Evrope, a saradnjom sa muzičarima iz raznih muzičkih okvira i najrazličitijih podneblja, kreirali su prepoznatljiv muzički stil.
Četvrti studijski album Dubioza Kolektiva “5 do 12? snimljen je u Sarajevu pod producentskom palicom Brane Jakubovića, a donosi gostovanja frontmena Plavog orkestra Saše Lošića – Loše i makedonskog benda Superhiks. Dosad su nastupali na mnogim festivalima u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Mađarskoj, Italiji, Holandiji, a u četvrtak će izdanje “5 do 12? promovisati i u Beogradu.
Zbog velikog interesovanja beogradske publike, Dubioza kolektiv će održati dva koncerta u Gun Clubu – u subotu 25. i nedelju 26. decembra.
Karte mogu da se kupe po ceni od 900 dinara u pretprodaji, odnosno 1.100 dinara na dan koncerta.
(Pretprodaja karata u kafeu Šikarica, Skadarska 22)

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.