Tatjana Pašalić najlepša pokerašica sveta

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Jun.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tatjana Pašalić najlepša pokerašica sveta

Hrvatica Tatjana Pašalić najseksipilnija je profi igračica pokera. „Vorld Poker Tur” magazin sastavio je listu, po sasvim subjektivnim kriterijumima, od 20 najpoželjnijih pokerašica na svetu za prvi mesec leta.

Tatjana ima 26 godina i trenutno živi u Londonu. Bavila se novinarstvom, a poker joj je strast već sedam godina. Upravo zahvaljujući atraktivnom izgledu  doprinela je umnogome ekspanziji popularne kartaške igre u Hrvatskoj, ali i čitavom regionu.

Radila je kolumne o pokeru za „Plejboj“ časopis i „Poker Europa“ magazin. Od maja ove godine Pašalić se u okviru Svetske poker serije u Las Vegasu takmiči za čuveni Bodog tim.

Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.