Pamela Anderson u vezi sa Džulijanom Asanžom? (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 06.Feb.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela Anderson u vezi sa Džulijanom Asanžom? (FOTO, VIDEO)

Bivša Plejboj zečica i zvezda televizijske serije „Čuvari plaže“ Pamela Anderson, redovno posećuje osnivača Vikiliksa kontroverznog Džulijana Asanža, pa su mediji širom sveta počeli da spekulišu da su nih dvoje u emotivnoj vezi.

Ona je poznata po svojoj fatalnoj lepoti, a on godinama živi u "karantinu", pa ne čudi što su ih mediji dovode u vezu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News <<

Slavna plavuša je četiri puta bila u poseti Asanžu u protekla tri meseca u ambasadi Ekvadora u Londonu gde su mu dodelili politički azil.

Njih je upoznala zajednička prijateljica, da bi njih dvoje nastavili druženje nasamo, a Pamela je viđena kako mu donosi zdrave veganske obroke.

Vikiliks: Asanž će doći u SAD samo ako mu garantuju prava

"Primetio sam da kada dolazi u posete nosi sve izazovniju garderobu", ispričao je jedan politički aktivista blizak Asanžu.

Pamela Anderson calls for ‘hero’ Julian Assange to be released and protected https://t.co/SpPsellUvS pic.twitter.com/x8ISzIILkh

Oni naizgled deluju kao nespojiv par, ali su se vrlo brzo sprijateljili kada su otkrili da imaju slična interesovanja i politička uverenja. Asanž je dobro poznat po svojim bliskim vezama sa Kremljom, ali su i njene veze sa Rusijom dosta jake.

Ona je bila glavna atrakcija na sajmu u Vladivostoku, da bi posle posetila Sergeja Ivanova sa kojim je razgovarala o zaštiti divljih životinja, s obzirom na to da je Andersonova veliki borac za zaštitu životinja.

Is Pamela Anderson dating Julian Assange? https://t.co/Ns9dOkDFZa

— News and Java.com (@newsandjava) 05. фебруар 2017.

Podsetimo, glumica je izjavila da smatra da Asanž nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret, ali priroda njihovog odnosa i dalje ostaje predmet brojnih spekulacija svetskih medija.
Pogledaj vesti o: Playboy

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Za Pamelin brutalni izgled zaslužan novi dečko? Fatalna plavuša sve češće posećuje Džulijana Asanža (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Feb.2017

Pamela Anderson je svojim postupcima pokrenula glasine da je u ljubavnoj vezi sa osnivačem Vikiliksa Džulijanom Asanžom...Zvezda serije "Čuvari plaže" viđena je u poseti Asanžu u ekvadarskoj ambasadi u Londonu više puta tokom poslednjih nekoliko meseci...- Uvek je bila atraktivno obučena kada...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.