Novi ples italijanskog plejboja: Bikini cice u avionu!

Izvor: Mondo, 23.Jul.2019, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi ples italijanskog plejboja: Bikini cice u avionu!

Ovaj bogataš voli da uživa u životu podjednako onoliko koliko voli to da deli sa pratiocima na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

What does love mean for you?#love #gvlifestyle @sharfonseca ♥️

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Apr 28, 2019 at 11:43am PDT

Italijanski milioner, plejboj i Instagram zvezda Đanluka Vaki (51) proslavio se objavljivanjem klipova u kojima zavodljivo pleše i to u glavnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u društvu zgodnih cica u kupaćim kostimima.

Ni ovoga puta nije bilo drugačije kada je na svom Instagram profilu objavio video "žurke" iz privatnog aviona kojim se uputio na muzički festival "Tomorrowland" u Belgiji.

Pored njega je u malenom belom bikiniju bila devojka Šeron Fonseka sa kojom se zabavlja od aprila 2017. godine, ali i gomila drugih - jednako polugolih cica.

Ples "seksi dekice" VIDEO

Đanluka je vrckao u ritmu sa ovim lepoticama, a u više navrata ih "pljesnuo" po pozadinama - valjda je sve neizostavni deo plesne koreografije.

Čuveni "plejboj u gaćama" stigao u Beograd

Pogledajte kako on uživa:

View this post on Instagram

On my way to @tomorrowland dancing the song of the moment at my private beach plane party... @sharfonseca @delfina_pietri @dilettadd @raffaellazardo @dimitrivegasandlikemike @davidguetta @afrobros @nattinatasha @daddyyankee #instagramchallenge #gvlifestyle

A post shared by Gianluca Vacchi (@gianlucavacchi) on Jul 20, 2019 at 5:15am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.