Baywatch devojka ljuta zbog skenera na aerodromu

Izvor: gDestinacija.com, 07.Dec.2010, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baywatch devojka ljuta zbog skenera na aerodromu

Donna D’Errico bivša „čuvarka plaže“ u popularnoj TV seriji Baywatch sa kraja ’90, optužila je aerodromsko obezbeđenje da su je izdvojili i provlačili kroz skener celog tela isključivo zbog njenog atraktivnog izgleda.  Ova bivša Playboy „zečica", rekla je da je ponižena od strane pripadnika obezbeđenja na aerodromu u Los Anđelesu, i da su joj se podsmevali kada je prolazila detaljnu pretragu.„Posle skenera primetila sam >> Pročitaj celu vest na sajtu gDestinacija.com << da se muškarac iz obezbeđenja smejao, i to isti onaj koji me je i izdvojio iz reda i naterao na dodatnu pretragu. Takođe je šaputao nešto svom kolegi koji me je odmeravao. Zaprepašćena sam. Nisam sigurna da li su me prepoznali ili ne, ali moje lično ubeđenje je da su me izdvojili iz reda samo zato što atraktivno izgledam." - izjavila je 42-godišnja glumica.D'Errico je 1995. bila devojka sa naslovne strane magazina Playboy, a dodatnu popularnost je stekla uz Davida Hasselhoff-a u seriji Baywatch.„Moj momak više liči na teroristu od mene, ali je on prošao obezbeđenje bez problema" - ljutito je zaključila Donna D'Errico.

Nastavak na gDestinacija.com...






Povezane vesti

Zvezda "Čuvara plaže": Skenirali me na aerodromu jer sam im se dopala

Izvor: Blic, 08.Dec.2010, 01:00

LOS ANĐELES - Dona Di’Eriko, bivša glumica popularne američke serije "Čuvari plaže" i "Plejbojeva" manekenka, izjavila je da su je službenici Administracije za bezbednost u saobraćaju (TSA) namerno izdvojili od drugih putnika i proveli kroz novi skener na kojem se vidi golo telo - samo zato...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta gDestinacija.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta gDestinacija.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.