Izvor: Press, 16.Okt.2018, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukleti Holandez -novi spot grupe Vatra

Prošlo je osam meseci otkada je Vatrin veliki hit 'Nama se nikud ne žuri' feat. Massimo prvi put emitovan i od tada nikada nije bio ispod desetog mesta na top listama u Hrvatskoj.Ovu pesmu bend je predstavio publici u Beogradu u maju na svom koncertu u Domu omladine,a publika u Srbiji je imala priliku da ih sluša i gleda i na spektakularnim nastupima u Šapcu(Šabačk letnji festival) i beogradskom Beer festu . Vatra u međuvremenu je napravila još jedno muzičko >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i vizualno remek djelo, opet u saradnji s režiserom Filipom Filkovićem.
'Ukleti Holandez' pesma je koja vraća na staze detinjstva i u one male, naizgled beznačajne trenutke, a zapravo svima bitne...
Jedna od lokacija na kojoj je spot sniman najstarija je kuća u Gospiću u kojoj je Dečak provodio letnje  praznike za vreme detinjstva.

"Jedan sam od onih likova koji se često u mislima vraćaju u te dane. Jasna je stvar, baš kao i sudbina broda Ukleti Holandez; fizičkog povratka u sigurnu luku detinjstva i mladosti nema, ali knjige, filmovi i pesme ponekad deluju poput čarolije na naša čula.U toj kući sam prvi put čuo ploče Doorsa, Stonesa, Floyda, pročitao knjigu Bludni Sin Charlesa Bukowskog, a sve me je to zapravo privuklo muzici. Ovaj je spot samo malo vraćanja dugova toj kući, ali pre svega mojoj tetki, tetku i ujacima koji su mi otvorili vrata svoga doma  i učinili moj boravak u njemu čarobnim, a tu čaroliju i danas nosim u sebi,“rekao je Ivan.
Spot možete pogledati klikom OVDE.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Beer fest

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.