Izvor: Beta, 10.Okt.2011, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saglasnost Nektaru da preuzme Fruktal

BEOGRAD, 10. oktobra 2011. (Beta) - Kompanija za proizvodnju sokova i napitaka Nektar iz Bačke Palanke saopštila je u ponedeljak da je dobila zvaničnu saglasnost Komisije za zaštitu konkurencije Slovenije za preuzimanje slovenačkog Fruktala, čiji je udeo od 93,73 odsto kupila od Pivare Laško.

U saopštenju se navodi da, nakon dobijanja saglasnosti Komisije za zaštitu konkurencije Slovenije (ranije su dobijene saglasnosti za Srbiju i Crn...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fruktal u vlasništvu Nektara

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2011

Kompanija za proizvodnju sokova i napitaka Nektar iz Bačke Palanke dobila je zvaničnu saglasnost Komisije za zaštitu konkurencije Slovenije za preuzimanje slovenačkog Fruktala, čiji je udeo od 93,73 odsto kupila od Pivare Laško.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Saglasnost Nektaru da preuzme Fruktal

Izvor: NaDlanu.com, 10.Okt.2011

BEOGRAD, 10. oktobra 2011. (Beta) - Kompanija za proizvodnju sokova i napitaka Nektar iz Bačke Palanke saopštila je u ponedeljak da je dobila zvaničnu saglasnost Komisije za zaštitu konkurencije Slovenije za preuzimanje slovenačkog Fruktala, čiji je udeo od 93,73 odsto kupila od Pivare Laško......

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.