Originalno, gol u finišu, pa doping! Hoće li biti kažnjen? (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Sep.2015, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Originalno, gol u finišu, pa "doping"! Hoće li biti kažnjen? (video)

Danski fudbaler zaslužio kaznu ili ne?

Utakmica prve danske lige, Niki Bile, fudbaler Esbjerga je postigao oba gola za svoj tim protiv Hobra i bio zapravo najzaslužniji zbog toga što je njegov tim izbegao poraz nakon dva gola zaostatka.

Bile je heroj dana, proslavio je gol tako što je oteo pivo jednom navijaču i iskapio ga, što bi moglo da se podvede pod "doping".

Ipak, gol je bio u 94. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pa će mu biti oprošteno, iako utakmica nije bila završena.

Bile je inače "odranije poznat policiji" pravio je probleme u nekim kafićima u Norveškoj dok je igrao za Rozenborg, a napao je pre nekoliko meseci policajca u Kopenhagenu, pa je zbog toga pao u nemilost u tadašnjem klubu Evijanu.

Sada se vratio u domovinu i potpisao za Esbjerg što je doživljeno kao nazadovanje u karijeri momka koji je pre dve sezone stigao i do danske reprezentacije.

Nicki Bille of Esbjerg scores last minute penalty, celebrates by necking a supporter's pint! 🍺 https://t.co/yIPppz902Z

— Coral (@Coral) September 29, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NIJE LEPO PROVOCIRATI: Albanac dobio otkaz zbog sramne proslave gola (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2015

Fudbaler Pas Janine podigao je čitav Balkan na noge svojom sramnom proslavom gola, on se pokajao, ali ga to nije spasilo otkaza.. . Grčki mediji prenose da je Andi Ljilja dobio otkaz od svog kluba Pas Janine i to na insistiranje trenera i njegovih saigrača! Naime, on je gol protiv Olimpijakosa proslavio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.