OFK Beograd bez bodova, sad je i bez trenera...

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2016, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK Beograd bez bodova, sad je i bez trenera...

Ono što je na Karaburmi bila praksa i prošle sezone u Superligi nastavilo se već posle tri kola u Prvoj ligi Srbije.

Kao što smo već izvestili, OFK Beograd je proteklog vikenda pretrpeo i treći poraz u prva tri kola Prve lige Srbije i prikovan je za dno tabele drugog po rangu takmičenja u Srbiji.

Bodove je sa Karaburme odnela i ekipa ČSK Pivare iz Čelareva, koja je slavila sa 2:0, a posle meča stiglo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je još loših vesti iz redova ''Romantičara''.

Naime, kako prenose ''Novosti'', dosadašnji trener ovog kluba Slavko Matić podneo je neopozivu ostavku na tu funkciju zbog katastrofalnog početka sezone.

Inače, 'Romantičari' su u novu sezonu ušli sa znatno podmlađenim timom, u čijem su sastavu najtalentovaniji fudbaleri iz OFK-ove omladinske škole. Nažalost, taj tim za sada je još ''zelen'' za takmičenje u seniorskoj konkurenciji...

Podsetimo, Slavko Matić je pre OFK-a vodio i slovenačke ekipe Kopera i Zavrča, a radio je i kao šef struke kruševačkog Napretka.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.