Nekada najprodavanije u Srbiji - sad ponovo na traci

Izvor: Vesti-online.com, 17.Jul.2017, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekada najprodavanije u Srbiji - sad ponovo na traci

Proizvodnja BIP piva je obnovljena nakon što je makedonska kompanija M6-Eden započela partnerstvo sa Beogradskom industrijom piva.

Kako je saopšteno, očekuje se da će do kraja jula svi proizvodi BIP-a biti dostupni potrošačima u Srbije. BIP pivo, nekada naprodavanije u Srbiji i regionu, proizvodi se u BIP-ovoj pivari kod Mostarske petlje u Beogradu.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Pivo je zadržalo prepoznatljivu etiketu i karakter, čuvajući vrednu tradiciju proizvodi se po savremenijoj tehnologiji. Posebnu pažnju smo posvetili kontroli kvaliteta svih segmenata proizvodnje - rekao je direktor kompanije M6-Eden Srbija Aleksandar Popovski.

On je naveo da će u saradnji sa partnerima BIP pivo biti ponovo dostupno na većem delu tržišta u Srbiji, a do kraja ove godine i na tržištima u regionu na kojima se i prodavalo pre više od četvrt veka.

- Svesni smo da BIP pivo nije običan brend i da predstavlja simbol jednog društva i vremena kojeg se mnogi rado sećaju i naša je želja da taj osećaj i emociju ponovo oživimo i vratimo BIP pivu poziciju i značaj kakve zaslužuje - istakao je Popovski.

Kako je navedeno u saopštenju, makedonska investivciona grupa M6 je do sada realizovala nekoliko uspešnih revitalizacija velikih kompanija u regionu, u sektoru proizvodnje pića i od njih stvorila tržišne lidere poput Pivare Skopje i Tikveša.

Podsetimo, makedonski biznismen Svetozar Janevski, rekao je da nije zainteresovan za "osvajanje" nekretnina i lokacije u Srbiji, već za oživljavanje proizvodnje BIP-a. Ponudu od 912.000 evra godišnje za zakup BIP-a i svih njegovih brendova dalo je preduzeće "M-6 Eden", koje je u vlasništvu Janevskog.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.