Men’s night 29. maja uz premijeru „Mamurluka 3“

Izvor: Kontra magazin, 27.Maj.2013, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Men’s night 29. maja uz premijeru „Mamurluka 3“

Premijera trećeg nastavka kultne komedije, u okviru tematske večeri u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu Pokloni uz svaku kupljenu ulaznicu Men’s night, tematsko veče namenjeno muškoj populaciji, u bioskopima „Cineplexx“ u Beogradu i Kragujevcu održaće se 29. maja u 20 časova, kada će premijerno biti prikazana komedija „Mamurluk 3“. Svi posetioci će uz ulaznicu, po sniženoj ceni od 300 dinara u Beogradu, odnosno 200 dinara u Kragujevcu, dobijati na poklon magazin Maxim, pivo Pils Plus Radler i brijač Wilkinson. Posetioci mogu da očekuju i zabavni program uoči premijere. Treći nastavak „Mamurluka“ donosi epski finiš poznate franšize, čija se radnja opet odvija u Las Vegasu. Fil (Bredli Kuper), Stu (Ed Helms), Alen (Zak Galifianakis) i Dag (Džastin Bartha) ponovo su ekipa. Ovaj put nema venčanja, nema momačkih večeri. Šta može onda da krene pogrešno? Kada “čopor“ krene na put, sve opklade padaju u vodu. Kao reditelj se potpisuje Tod Filips, koji stoji i iza prva dva veoma uspešna dela: „Mamurluk u Las Vegasu“ i „Mamurluk u Bangkoku“. Karte za Men’s night u bioskopima „Cineplexx“ su u prodaji. Sve informacije mogu se naći na veb adresi bioskopa www.cineplexx.rs, gde se mogu izvršiti i rezervacije.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Kragujevac

Nastavak na Kontra magazin...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Men’s night 29. maja uz premijeru filma “Mamurluk 3″

Izvor: DANuBeogradu.rs, 27.Maj.2013

Tematsko veče namenjeno muškoj populaciji, Men’s night, u bioskopu “Cineplexx Delta City” biće održano 29. maja od 20.00, kada će premijerno biti prikazana komedija “Mamurluk 3″. Svi posetioci će uz ulaznicu, po sniženoj ceni od 300 dinara, dobijati na poklon .. Pročitaj višeThe post...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kontra magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kontra magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.