Lazar Sakan: Beograd je ružan, ali ga volim!

Izvor: S media, 04.Apr.2011, 02:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Sakan: Beograd je ružan, ali ga volim!

Maneken i voditelj Lazar Sakan tvrdi da u Srbiji ima mnogo dobrih rokenrol bendova, te da ni sam nije znao koliko zapravo, kada je počeo da radi emisiju "Jelen Pivo Top 10", ali da mu je drago što može da promoviše muziku koja kod nas polako pada u zaborav.

Veliki avanturista, koji ne može da se smiri na jednom mestu, otkrio je i zašto se vratio u Beograd, nakon što je živeo najpre u Španiji, a potom u Americi. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

"Beograd ima svoju energiju. On je ružan grad, ali je lep iznutra, ima ljude koji su zabavni, duhoviti. Živeo sam u Barseloni i u Majamiju, gde je sve sjajno, ulickano, ali mesto čine ljudi, i meni je u Beogradu najprijatnije", otkrio je ovaj miljenik devojčica u Srbiji.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.