JELEN KAMP ZA SUROVO DOBRU ZABAVU!

Blog: PartyClips.net, 24.Jun.2011, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELEN KAMP ZA SUROVO DOBRU ZABAVU!

Prvi put u Srbiji, Apatinska pivara za ljubitelje Jelen Piva organizuje Jelen Kamp u kome će 30 odabranih imati priliku za druženje koja se ne propušta uz mogućnost da dožive nezaboravnu avanturu i sjajan letnji provod!

U Jelen Kampu koji će se održati od 21. do 24. avgusta, u prelepom okruženju nadomak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blogovi << Beograda, odabrane kampere sačekaće brojna iznenađenja. Tokom dana predviđeno je druženje uz sportske aktivnosti u kojima do sada nisu imali prilike da se oprobaju, dok će im večernji sati biti rezervisani za dobar provod.
Za učešće u Jelen Kampu mogu se prijaviti svi punoletni kandidati, spremni za jedinstveno iskustvo, druženje, zabavu i nova prijateljstva.
Učesnike Jelen Kampa odabraće stručni žiri kroz dva kruga selekcije. Prijava kandidata traje od 21. juna do 01. avgusta nakon čega će se birati 60 finalista koji ulaze u uži izbor, dok samo njih 30 osvaja ulaznicu za Jelen Kamp.

Nastavak na PartyClips.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PartyClips.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PartyClips.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.