Dino Rađa svirao sa dr Neletom na Beer festu

Izvor: N1 televizija, 17.Avg.2018, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dino Rađa svirao sa dr Neletom na Beer festu

Dr Nele Karajlić, nekadašnji frontmen benda Zabranjeno pušenje, održao je u četvrtak uveče koncert na Belgrade Beer Festu na Ušću, a specijalni gost bio je proslavljeni hrvatski košarkaš Dino Rađa.

Nastup na Beer festu bio je prvi Neletov solo koncert u Beogradu, na kojem je predstavio bogati opus iz svih faza karijere, a publika je, očekivano, najbolje reagovala na pesme Zabranjenog pušenja.

Pre izvođenja poslednje pesme, Nele je na binu pozvao >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << specijalnog gosta, košarkašku legendu Dina Rađu, kojeg je beogradska publika pozdravila ovacijama.

Rađa se dohvatio gitare i za spektakularan kraj koncerta, sa Neletom i ekipom odsvirao “Zenica bluz”.

Izvor: YouTube/Šega, Yuga, RnR

Podsetimo, dr Nele je uoči nastupa na Ušću, za N1 rekao da u Beogradu, za razliku od nekih drugih gradova u okruženju, ne može nekih pet ljudi da odluči šta će da se sluša i šta će da se peva.

Najavio je i koncert na Tašmajdanu 2019. godine, kao i novi album. Kazao je da su potpuno završene četiri pesme, i da se na YouTube već zavrtela pesma "Nedelja kad je otišao Hase 2", za koju kaže da mu je dala krila.
Pogledaj vesti o: Pivo,   Beer fest

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.