Izvor: Blic, 13.Jun.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carlsberg Srbija ugostila preko 160 studenata u svojoj pivari

Carlsberg pivaru u Čelarevu tokom prošle nedelje posetili su studenti Fakulteta organizacionih nauka iz Beograda i Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada. Više od 160 studenata bilo je u prilici da se upozna sa različitim vrstama proizvodne industrije, sa kojima će potencijalno moći da se susretnu tokom svoje buduće karijere.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Carlsberg Srbija ugostila preko 160 studenata u svojoj pivari

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2019, 14:01

Carlsberg pivaru u Čelarevu tokom prošle nedelje posetili su studenti Fakulteta organizacionih nauka iz Beograda i Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada...Više od 160 studenata bilo je u prilici da se upozna sa različitim vrstama proizvodne industrije, sa kojima će potencijalno moći da se susretnu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.