Brauerei Group Beograd postao vlasnik Valjevske pivare

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Jan.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brauerei Group Beograd postao vlasnik Valjevske pivare

BEOGRAD - Kompanija Brauerei Group iz Beograda, proglašena je za kupca Valjevske pivare pošto je utorak, 15. januara, na sednici komisije pri Ministarstvu privrede, koja je raspisala javni poziv za prodaju kapitala najstarijeg privrednog kolektiva u gradu na Kolubari, otvoren koverat sa novčanom ponudom i konstatovano da ona ispunjava uslove.

Prema nezvaničnim podacima do kojiih je došla Politika, ponuda ove kompanije bila je za stotinak evra viša od početne cene, koja je >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << iznosila 3.523.630 EUR u dinarskoj protivvrednosti.

Ova firma je inače, jedina i dostavila ponudu za kupovinu kapitala Valjevske pivare.

Kako saznaje Politika, slede isplata ponuđene sume i završetak ostalih procedura nakon kojih bi novi vlasnici trebalo da uđu u posed valjevskog proizvođača piva.

Na osnovu informacija dostupnih na sajtu Agencije za privredne registre, Brauerei Group, je osnovan 6. decembra 2018. kao društvo sa ograničenom odgovornošću, registrovano za proizvodnju piva.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.