NIJE NORMALNO kako ova deca pevaju! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Jun.2016, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE NORMALNO kako ova deca pevaju! (VIDEO)

Takmičenje "Pinkove zvezdice" ulazi u finiš. Deca pevaju kao matori! I bolje od toga! Poslušajte neku od njih.

Foto: YouTube/screenshot

Koliko muzički talentovane dece na Balkanu!

Još jedna sezona "Pinkovih zvezdica", koja ulazi u sam finiš, predstavila je, zaista, mnogo klinaca koji NEVEROVATNO dobro pevaju. I još neverovatnije je da mnoga od te dece ume da se "igra" glasovima i da pred milion auditorijem pokaže raskošan talenat.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<
Marko Bošnjak, 11-godišnjak iz Prozora, ponovo je oduševio sve, otpevavši na svoj način pesmu Krisa Ajzaka "Wicked Games". Takvu verziju još nije čuo ni Kris Ajzak, a sigurni smo i da bi i on apludirao Marku za ono što je i kako je otpevao.

Članovi žirija bili su ushićeni i zadivljeni novim glasačkim "akrobacijama" ovog dečaka. Goca Tržan ga je nazvala anđelom, odnosno Heruvimom. Komentar Jelene Tomašević bio je: "Ovo je ono što se zove umetničko pevanje".

Irnes Divjan iz Sarajeva je, poput Marka, otpevao je pesmu švedske grupe Europe "The final countdown". Dobio je svih 50 poena žirija, kao i Marko Bošnjak. Malo je reći da je uneo energiju u studio!

Indira Beriša je izvođenjem Adilove pesme "Vidim nas" uspela da rasplače članicu žirija Leontinu, a od Harija Varešanovića je dobila poljupce.

Poslušajte sjajnu Indiru



Izvor: YouTube/Pinkove zvezdice

Makedonka Antonija Gigovska je otpevala pesmu "Iza osmeha" Sanje Vučić i bila je toliko ubedljiva da ju je Leontina nazvala "divom na sceni".

Antonija



Izvor: YouTube/Pinkove zvezdice

Martija Stanojković je energično pevala pesmu člana žirija Milana Stankovića "Od mene se odvikavaj". Koliko je Martija bila dobra svedoči i komentar Leontine: "Posle ovoga, nikada više neću slušati Milana Stankovića u ovoj pesmi!".



Izvor: YouTube/Pinkove zvezdice

Možda i najviše simpatija pobrala je preslatka Darija Vračević! Nastupala je u svojoj polufinalnoj grupi potpuno kostimirana, poput devojaka iz 20-ih godina prošlog veka i pevala je "Ludi, letnji ples".

Žiri je "pao" na šarm ove predivne devojčice: "Ne samo što je slatka, nego koliko je ona tačna, sve kako treba. I pritom da odigra svaki korak, neverovatno koja profesionalnost".

Pogledajte Dariju



Izvor: YouTube/PInkove zvezdice

Darija je uspela da se probije u superfinale kroz baraž. Evo kako je to izgledalo:



Izvor: YouTube/Pinkove zvezdice

I još jedna slatkica - sedmogodišnja Nika Purić iz Beograda. Pa, dete, ti si predivna!



Izvor: YouTube/screenshot

I Tomislav Milovanović, 12-godišnjak iz Štrpca je otišao u superfinale. Zaslužio je to pevanjem Luisove pesme "Moj život je moje blago".



Izvor: YouTube/Pinkove zvezdice

Iako se nije plasirala u superfinale Teodora Tara Stojanović zaslužila je da se nađe u ovom pregledu. Pogledajte 13-godišnju devojčicu iz Beograda koja i peva i glumi na sceni i ima harizmu. Pred njom je budućnost na nekoj sceni - žiri je "vidi" kao buduću glumicu u mjuziklima!



Izvor: YouTube/PInkove zvezdice

Tara se za superfinale borila u baražu sa Amnom Alajbegović iz Bijeljine, koja je dobila naklonost žirija.



Izvor: YouTube/PInkove zvezdice

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.